Liseli gençler kaza yaptı: 1 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2010 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, otomobil ile gezmeye çıkan liseli gençler bir kıza çarpıp kaçtıktan sonra maddi hasarlı kaza yapınca yakalandı.

Kaza, Adapazarı İlçesi Atatürk Bulvarı Sait Faik Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi A.A. (17), arkadaşı T.A. (17)'yı da yanına alarak ailesine ait 54 TS 884 plakalı otomobille gezmeye çıktı. Final Dersanesi önüne gelen gençler firen yerine gaza basınca dersane önünde yaya olarak iki kız arkadaşı ile birlikte yürümekte olan H.G. K. (17) adındaki lise öğrencisine çarptılar. Liseli gençler olay yerinden kaçarken, yaralı kızın yanında bulunan E.E. isimli genç kız polis ve sağlık ekiplerinden

yardım istedi. Dersaneye kızını getirdikten sonra öğretmenlerle sohbet ederken olayı haber alan Kaynarca Kaymakamı Ersin Emiroğlu da olay yerine gelip kızı E.E.'den bilgi aldı.

Yaralı genç kız da olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polislere olayı anlatan E.E., gençlerin kendileri yaya olarak yürüdüğü sırada kasıtlı olarak çarptığını ve kendisini son anda araçtan kurtardığını anlattı. Öte yandan kaza yapıp kaçan liseli gençler panik yapınca aracın sürücüsünü değiştirdi. Aracın direksiyonuna geçen diğer liseli T.A. seyir halinde iken Yenicami Kavşağında karşı yönden gelen Y.Ç. idaresindeki 54 HT 782 plakalı otomobile çarptı. Ehliyetsiz oldukları öğrenilen liseli gençler A.A. ve T.A. polis tarafından yakalanarak sorgulanmak üzere Çocuk

Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber